Klaar?

Om het volle team potentieel te ontwikkelen? Als team werken jullie behoorlijk goed samen. De sfeer is tof, de afspraken zijn helder en doelstellingen worden gehaald. En toch…
Komen jullie wel tot echte innovatie? Is er voldoende ruimte voor creativiteit, inspiratie en onderlinge communicatie? Of zijn jullie meer bezig met reageren dan met creëren? 

Staat jullie TEAM voor ‘Together Everyone Achieves More’? 
En zouden jullie niet liever willen gaan voor ‘Together Everyone Achieves Magic’?

Van ‘doen’ naar ‘zijn’

Tijdens een interactieve workshop laat ik jullie als team ontdekken wat er nog meer ‘in’ zit. Potentieel dat nu nog niet aan de oppervlakte komt. We gaan creëren vanuit wie we echt zijn, waardoor keuzes en kansen ontstaan die we nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Natuurlijk is deze workshop maatwerk. Elk team is tenslotte uniek en heeft eigen noden en behoeften. 

Van ‘doen’ naar ‘zijn’

Mogelijke thema's

Eerst zijn en dan doen. Ontdek wie je werkelijk bent als leider en leer hoe je vanuit je kern krachtig aanwezig bent en handelt. Wanneer je acties in lijn zijn met je authentieke zelf, worden ze veel impactvoller. Je leidt vanuit een diep vertrouwen en ook je omgeving zal de kracht van je authentieke leiderschap ervaren. 

Stop met brandjes blussen. Niet elk probleem moet ‘gefikst’ worden. Een probleem brengt een belangrijke boodschap met zich mee om naar te luisteren. In deze workshop leer je hoe je direct naar de kern van de kwestie kunt gaan om zo de ‘échte’ boodschap en het grotere potentieel van de situatie te ontdekken. Hierdoor krijg je toegang tot ongekende mogelijkheden en kansen die voorheen verborgen en onbenut bleven.

Innovatie en creativiteit komen niet voort uit puur rationeel denken. Door contact te maken met je intuïtie, ontgrendel je een krachtige bron van creatiekracht en inspiratie. In deze workshop leer je hoe je je innerlijke wijsheid kunt inzetten om innovatieve ideeën te ontwikkelen en creatieve oplossingen te vinden. Deze workshop biedt praktische tools en oefeningen om je intuïtieve potentieel volledig te benutten en jouw innovaties naar een hoger niveau te tillen.

In deze workshop leer je omgaan met onzekerheid en het onbekende. Door je vertrouwen te versterken en je bewustzijn te verhogen, ontdek je het verborgen potentieel in de meest uitdagende situaties. Je leert hoe je door te verkennen, te voelen en gerichte vragen te stellen, effectief kunt navigeren door complexe omstandigheden. Hierdoor blijf je voortgang boeken en realiseer je resultaten die je voorheen niet voor mogelijk had gehouden. Ontwikkel de vaardigheden om flexibel en doelgericht te blijven, zelfs wanneer de weg vooruit onduidelijk is.

Wat maakt jullie uniek? Wat is het volste potentieel dat jullie als team kunnen benutten, maar dat nu nog niet aan de oppervlakte komt? In deze workshop duiken we diep in de kern van jullie team om te verhelderen wat jullie onderscheidt en hoe jullie dit kunnen gebruiken om te groeien. We onderzoeken samen hoe jullie kunnen innoveren en waarde toevoegen aan de organisatie. 

Hoe Werkt Het?

We starten met een verkennende call om te exploreren of er een wederzijdse match is.

Op basis van de behoeften van het team, wordt een op maat gemaakt traject uitgewerkt. 

De teamsessies zijn fysiek. Hierbij heeft het de voorkeur om ze plaats te laten vinden buiten het bedrijf, op een gepaste locatie naar keuze. 

De duur van een sessie bedraagt een volledige dag.

Hoe Werkt Het?

Wat levert het jullie op?

Je geeft krachtig leiding vanuit wie je in de kern bent en kan op een diep niveau verbinden met collega’s.

Je kan een beroep doen op je intuïtie en de collectieve wijsheid van het team. Hierdoor krijg je toegang tot mogelijkheden die vroeger niet zichtbaar waren.

Je ervaart zingeving in je werk en krijgt meer plezier in de samenwerking met de andere teamleden.

Als team gaan jullie meer werken vanuit creëren in plaats van louter te reageren. Jullie omgeving zal worden verrast door hetgeen jullie gaan bijdragen aan de organisatie.

Het team zal in staat zijn om een keuze te maken hoe ze zich wil positioneren in de bredere organisatie en is in staat om mogelijkheden en kansen te identificeren en te verzilveren.

Benieuwd om vrijblijvend te verkennen wat zo’n workshop voor jouw team kan betekenen?

“Ondanks mijn creatieve natuur ben ik iemand die nogal veel in haar hoofd zit. Ik weet dat er mooie dingen gebeuren wanneer ik naar mijn intuïtie luister, maar ik vind het soms moeilijk om contact te maken. Tijdens de workshop met Liesbet werd het ineens heel vanzelfsprekend. Ze reikt krachtige technieken aan die, hoewel ze nieuw waren voor mij, toch heel vertrouwd voelden.

Ik hou van de nuchtere, rustige en doorleefde aanpak van Liesbet. Ik ben ervan overtuigd dat haar manier van werken een enorme game changer kan zijn voor het bedrijfsleven. Er komt zoveel schoonheid, kracht en innovatie vrij wanneer mensen hun gedachten loslaten en de kans krijgen om in te tappen op hun innerlijke weten. Deze workshop is een aanrader voor alle teams die meer willen halen uit hun onderlinge samenwerking, collectieve creatiekracht en individuele wijsheid.”

Marthe Van Campenhout, content coach, ghostwriter en uitgever bij het Content Atelier

Veel gestelde vragen

Dit traject is ontwikkeld voor changemakers: leiders die hun volle potentieel willen ontsluiten. Ze willen impact maken, een katalysator zijn voor verandering en daardoor het verschil maken voor zichzelf, hun team en de organisatie. 

In principe kan je op elk moment starten, aangezien het een volledig individueel traject is. We bepalen samen de opstartdatum nadat we in een kennismakingsgesprek een wederzijdse match voelen.

Tussendoor kan je me altijd bereiken via WhatsApp of mail.

Jij bent uniek en ook jouw begeleidingstraject is bijgevolg uniek. Tijdens de vrijblijvende kennismaking geef ik alvast een indicatief prijsvoorstel mee. Indien er een wederzijdse match is, volgt er een gedetailleerd voorstel.