Klaar

om je volle potentieel te ontwikkelen?

Je hebt al mooie stappen gezet in het leven. Voor de buitenwereld ben je geslaagd. ‘Goed bezig’. En toch… knaagt het soms van binnen. Je voelt dat er nog iets mist, dat er nog meer is dat vlak onder het oppervlak klaarligt om te ontluiken. Je probeert je handen er omheen te krijgen, maar het lukt niet.
Net niet…

Klaar

om je volle potentieel te ontwikkelen?

Mag ik jouw gids Zijn?

Samen overbruggen we de kloof tussen wat je doet en wie je werkelijk bent.

Geen theoretische modellen, geen vijf stappen tot het ultieme geluk of een gratis e-book met dé oplossing. We weten beiden al dat jij niet zit te wachten op gebakken lucht of mooie commerciële modelletjes.

Wat bied ik dan wel?
Ik neem je mee, ‘off the beaten track’, recht naar jouw kern.  Daar waar echte, duurzame transformatie plaats kan vinden.

Aan de hand van krachtige tools daag ik je uit om de transformatie van ‘doen’ naar ‘zijn’ te maken. Je leert te vertragen en te verstillen, zodat je bewustzijn verruimt. Je gaat meer en anders waarnemen en de acties die je onderneemt zullen afgestemd zijn met wie jij in essentie bent.

Ik ben je persoonlijke gids die tijdens deze reis aan je zijde staat met advies en tips. Ik zal je ook uitdagen om onbekende paden in te slaan en ik steun je daar waar jij dat nodig hebt. 

Ben jij diegene die toe is aan het grootste avontuur van je leven, een reis naar wie jij echt bent?  

Dan ben jij de ideale kandidaat voor de CoreQuest 1:1 Transformation Journey. 

Hoe werkt het?

We starten met een kennismakingscall om te verkennen of er een wederzijdse match is.

We werken samen gedurende  een periode van 4 maanden (met mogelijkheid tot verlengen).

Op basis van je hulpvraag voorzien we een gepast aantal persoonlijke sessies.  Een mix van fysieke en online sessies van 1 tot max 2 uur, in te plannen binnen de termijn van onze samenwerking.

De locatie van de fysieke sessie wordt afgesproken in onderling overleg. Als je dat wenst, gaan we samen de natuur in om de inspirerende en helende kracht van een groene omgeving te ervaren.

Ook tussen de sessies door ben ik je reisgids en houd ik contact om je te begeleiden op je pad.

Ik bezorg je inspiratie en oefeningen om je leerproces te ondersteunen. Ook kan je mij altijd bereiken via WhatsApp of mail met vragen of bemerkingen.

Wat krijg je extra?

Het CoreQuest Journal, jouw persoonlijke dagboek waarin je jouw innerlijke reis beschrijft, je inspiratie laat stromen en je intuïtie aan het woord laat. 

Regelmatig schrijven helpt bij het verwerken van emoties, zet aan tot reflectie en ondersteunt het proces van zelfontdekking. Je geeft op die manier uiting aan creatieve zelfexpressie.

Zin om samen op pad te gaan?

“Liesbet durft me te challengen en dringt door tot de kern van de zaak, tot waar het echt om draait. Dankzij haar begeleiding durfde ik mijn comfort zone te verlaten en ervaarde ik mogelijkheden tot persoonlijke groei die ik niet had verwacht. Ze bezit ook de gave om helderheid te scheppen in complexiteit, zodat het voor mezelf ook duidelijk werd wat ik te doen had en hoe de eerste stappen te nemen.” 

Ben, Supply Chain Manager

Veel gestelde vragen

Dit traject is ontwikkeld voor changemakers, leiders en ondernemers die hun volle potentieel willen ontwikkelen en inzetten ten dienste van een mooiere samenleving. Ze willen impact maken, een katalysator zijn voor verandering en daardoor zingeving, voldoening en plezier ervaren.

In principe kan je op elk moment starten, aangezien het een volledig individueel traject is. We bepalen samen de opstartdatum nadat we in een kennismakingsgesprek een wederzijdse match voelen.

Tussendoor kan je me altijd bereiken via WhatsApp of mail.

Jij bent uniek en ook jouw begeleidingstraject is bijgevolg uniek. Tijdens de vrijblijvende kennismaking geef ik alvast een indicatief prijsvoorstel mee. Indien er een wederzijdse match is, volgt er een gedetailleerd voorstel.