Ga je mee op reis?

Neen, je hoeft geen vliegtickets te boeken of je koffer te pakken. Deze keer wordt het een reis naar binnen. Naar jouw kern. Naar de persoon die je werkelijk bent.

In onze snelle, actiegerichte Westerse samenleving zijn we vaak zo druk bezig met ‘doen’ dat we vergeten wie we werkelijk zijn en wat ons echt drijft. We leven voornamelijk vanuit ons hoofd en verliezen het contact met onze innerlijke kern.

Ik help je om uit je hoofd te komen en terug contact te maken met je ware kern, zodat je eerst terug kan ‘zijn’ om vervolgens te ‘doen’. Als je acties voortkomen uit wat je geluk en voldoening geeft, worden ze echt betekenisvol en krachtig. Je voelt passie, je bruist van energie en ervaart echte zingeving.

Het mooiste van al? Het stopt niet bij jou, je wordt een katalysator voor verandering in je omgeving.

Ik werk zowel 1:1 als met workshops voor teams. Ook een combinatie van beide is mogelijk, want voor bedrijven maak ik met plezier een aanbod op maat.

Corequest 1:1 Trans formation

Voel je dat er nog zoveel meer in je zit, maar heb je geen idee hoe je dat volle potentieel kan aanboren? Tijdens dit 1:1 traject laat Liesbet je volledig in je eigen kracht staan, zodat je van daaruit nieuwe, moedige acties kan ondernemen.

Het resultaat? Je maakt impact, ervaart zingeving en wordt een katalysator voor positieve verandering voor je omgeving.

Corequest Team Trans formation

Willen jullie als team vanuit verbinding samenwerken,
in groep tot de kern komen en zo resultaten neerzetten
die jullie nooit voor mogelijk hadden gehouden?

Intuïtie, inspiratie en verbinding staan centraal tijdens
deze unieke groepsworkshop vol verrassende
tools en technieken.

Teamwork, vergaderen en samenwerken worden nooit
meer hetzelfde na deze transformerende ervaring.

Corequest Team Trans formation